👉 Nora Liban's Kitchen Home Page
(Recipe is in English and Bahasa Malaysia)
(Bahan - Bahan A)
1). Chicken Wings - 12 pcs (1.3 kg) /
(Sayap ayam - 12 keping (1.3 Kg)
2). Meat curry powder - 2 tbsp /
(Serbuk kari daging - 2 sdm)
3). Chilli powder - 1/2(half) tbsp /
(Serbuk cili - 1/2(half) tbsp) /
4). Curry leaves - 1 sprig - optional /
(Daun Kari - 1 tangkai - optional)
5). Chicken seasoning powder - to taste /
(Serbuk perasa ayam - ikut citarasa)
6). Salt - to taste /
(Garam - ikut citarasa)
7). Ginger powder - 1 tsp /
(Serbuk halia - 1 sdt)
8). Egg white - 2 pcs, exclude the egg yolk /
(Putih telur, - 2 biji, asingkan kuning telur)
9). Vinegar - 1 tbsp /
(Cuka - 1 sdm)
10). Bicarbonate of soda - 1/2 tsp /
(Soda Bicarbonate - 1/2 sdt)
👇
(Method for A / Cara membuat untuk A)
1). Place Chicken wings in a large bowl and mix the rest of ingredients A with it.
(Letakkan ayam dalam satu bekas besar dan masukkan semua baki bahan A)
2). Mix well and leave the chicken wings in the refrigerator to marinate for at least 4 to 6 hours.
(Gaul rata dan perap ayam selama 4 hingga 6 jam di dalam peti sejuk)
------
👇
Ingredients B - Crispy fried Chicken flour/Coating flour
(Bahan - Bahan B) - Tepung Crispy fried chicken)
1). All purpose flour/Wheat flour - 150g /
(Tepung gandum/ Tepung serbaguna- 150g)
2).Tapioca starch or potato starch - 80g /
(Tepung ubi atau tepung kentang - 80g)
3). Rice flour - 50g /
(Tepung beras - 50g)
👇
(Method for B / Cara membuat untuk B)
1).Put all ingredients B in a bowl and mix well.
**(Masukkan semua bahan B dalam satu mangkuk. Gaul rata).
------
👇
Ingredient C
(Bahan - Bahan C)
1). Oil - enough for deep frying)
**(Minyak - secukupnya untuk mengoreng)
👇
Method /(Cara membuat)
👇👇👇👇👇
Comments
Post a Comment